+45 28 14 43 00 info@dauphine.dk
Select Page

Handelsbetingelser ved DauphineVin.dk /Restaurant Dauphine ApS, Frederiksgade 43, 8000 Aarhus C.

DauphineVin.dk er en service til dig, der elsker vin. Hver måned sender vi en box med nye og spændende vine fra forskellige distrikter rundt omkring i verden. Du får dermed mulighed for at opleve verden med vin. Derudover vil DauphineVin.dk altid følge med, som indeholder beskrivelser og anmeldelser af vinene og distrikterne. Der følger også specielle tilbud med, som eksklusivt er til de tilmeldte. Ved at være tilmeldt DauphineVin.dk får du prøvet nye og spændende vine og distrikter, hvorfor det er en glimrende mulighed for at opdage verden med vin.

dauphinevin.dk ejes af Rolf Nordentoft

DauphineVin.dk 

 Telefonnummer: +45 28144300

E-mail: rolf@dauphine.dk

Alle aftaler indgås på dansk.

Levering

Dauphinevin.dk tilbyder 1-2 dages levering med post.

Vi sender alle hverdage og ved bestillinger inden kl 11 bliver de afsendt samme dag.

Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:

  •   Levering til pakkeshop 59,-
  •   Levering til døren med privat omdeling 79,-
  •   Gratis levering (ved køb over 1000,-)

Vi benytter os af Post Danmark, som leverer med nogle af de laveste skadesprocenter.

Vi sender vinkassen ud med PostDanmark d. 1. i måneden. DauphineVin bliver, som udgangspunkt, sendt uden omdeling, og den vil som oftest være fremme på nærmeste posthus indenfor 2-3 hverdage. Bemærk at du skal tilmelde dig senest d. 20. i måneden for at være sikker på at få den kommende DauphineVin. Du kan dog altid skrive på Rolf@dauphine.dk eller ringe på +45 28 14 43 00, hvis du tilmelder dig senere og stadig gerne vil have en kasse med det samme.

Aftalen

Du vælger selv, hvilken løsning du ønsker. Når den valgte kasse er udløbet, fortsætter aftalen, og leveringen af DauphineVin fortsætter derfor automatisk hver måned. Denne aftale kan du til en hver tid opsige med en måneds varsel. Du skal blot opsige senest d. 10. i måneden, hvis du ikke ønsker næste måneds vinboks. Dette gælder samtlige løsninger, når den valgte bindingsperiode er udløbet.

Ved køb giver du automatisk DauphineVin.dk lov til at trække abonnementsbeløbet for den kasse, du har valgt, samt løbende de efterfølgende måneder indtil, at du opsiger din abonnementsaftale.

Opsigelse

Ønsker du at opsige dit medlemsskab hos DauphineVin, kan dette kun ske ved at sende en mail til opsigelse@DauphineVin.dk. I mailen skal du skrive, at du ønsker at opsige dit medlemsskab og informere os om nedenstående oplysninger:

  •   Dit navn
  •   Dit ordre- eller medlemsnummer

Du kan opsige når som helst, og dit medlemsskab hos DauphineVin ophører ved udløbet af den periode, du har valgt, da du tilmeldte dig. Du skal dog huske at opsige senest d. 10. i måneden, hvis du ikke ønsker næste måneds VINkasse. Dette skyldes vores udvælgelsesproces.

Bemærk at det ikke er en gyldig opsigelsesmetode blot at returnere VINkassen eller lade være med at betale. Du vil derfor hæfte for returfragten og ny forsendelsesfragt.

Pris og betalingsbetingelser

Alle priserne er angivet i danske kroner og er inkl. moms. Ved køb giver du automatisk DauphineVin lov til at trække abonnementsbeløbet for hele den periode, du har valgt, samt løbende de efterfølgende måneder indtil, at du opsiger din abonnementsaftale. Det er dit ansvar, at der i den datoperiode, der hedder d. 1.-6. i hver måned, er penge på den konto, som er tilknyttet det betalingskort, som du har benyttet ved tilmelding således, at vi kan trække betalingen. 

Refundering og fortrydelsesret

Der er 14 dages fuld fortrydelsesret på dit køb fra det tidspunkt, hvor du modtager den første VINKASSE. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du indenfor 14 dage fra modtagelsen af din første VINKASSE sende os en utvetydig meddelelse om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Det er altså ikke nok blot at returnere varen eller undlade at hente den på posthuset. Vi tilbagebetaler beløbet for VINKASSEN når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand. Det er dig, som køber, der dækker udgiften til returfragten.

Pengene vil være tilbage på din konto i løbet af ca. 5-10 bankdage.

Returnering skal ske til:

DauphineVin.dk adressen fremgår af fragtbrevet

Vi anbefaler, at du sender vinkassen tilbage som en pakke via Post Danmark eller GLS, da det så kan bevises, at den er blevet sendt såfremt, at vi ikke skulle modtage den.

E-mail udsendelse

DauphineVin.dk forbeholder sig retten til at sende e-mails ud til dig, når der sker ting, som vi vurderer kan være interessante for dig.

Betaling

Hos DauphineVin kan du betale med:

– Visa Dankort

– Visa Electron

– MasterCard, Visa, Maestro, mv.

– Mobilepay i forbindelse med køb af enkeltsalg.

Vi tager gebyr ved betaling med udenlandske kreditkort dette er markeds priser. Derudover bliver beløbet for varerne først trukket, når varerne sendes fra DauphineVin.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

– Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.

– Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen

Data, som du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), hvor det kun er PBS, der kan læse dem. Vinoli eller andre har dermed ikke mulighed for at læse disse data.

 

Du kan IKKE få tilbagebetalt pengene, hvis:

– Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen, ved f.eks. at nægte at modtage eller undlade at afhente den.

 

Returret 

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot retuneres i væsentligt samme stand og mængde som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen. Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt registrerings- og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat. Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til DauphineVin. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:

DauphineVin.dk adressen fremgår af fragtbrevet

 

Bemærk: vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os, og vi vil ikke kreditere det fulde beløb til din konto. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, så vil du få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

OBS: Køb, der er personligt leveret af os, bliver afhentet personligt.

 

Reklamationsret

Når du handler med DauphineVin.dk, har du selvfølgelig 30 dages reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger, at reklamationen er berettiget samt, at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug/opbevaring af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden 14 dage, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

DauphineVin.dk adressen fremgår af fragtbrevet

 

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.

Bemærk: vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav ell.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse således, at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, så vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Persondatapolitik

 

Når du handler med DauphineVin.dk, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med DauphineVin.dk via vores hjemmeside, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

– Navn

– Adresse

– Telefonnummer

– E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos DauphineVin.dk og opbevares i 5 år (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles, og hvorfor. Indehaverne af DauphineVin har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Oplysningerne afgivet til DauphineVin videregives eller sælges på ingen måde ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Generelt

Vi ønsker at overholde den danske lovgivning omkring salg af alkohol, hvorfor personer under 18 år derfor ikke kan købe vodka, rom og anden stærkere alkohol over 16,5%. Personer mellem 16-18 år kan stadig købe alkohol, vin mm. op til 16,5%

 

 

0

Your Cart