+45 28 14 43 00 info@dauphine.dk
Select Page

Om Dauphine Vin

Stort udvalg og mulighed for tilpasning

Hos DauphineVin har vi et stort udvalg af vin til enhver smag. Har du en måned hvor du ønsker vinen skal tilpasses et bestemt behov, f.eks. at du får gæster til middag el. lign. kan din næste levering af vin tilpasses så den passer til lige netop den mad du ønsker at servere den måned.

Mulighed for special leveringer

Har du specielle ønsker der går ud over den almindelige levering, er vi åbne for tilpasning og kan levere det meste. Har du en bestemt vin du ønsker eller ønsker levering af ekstra vin ud over det som er inkl. i dit abonnement, kontakt os da blot, så hjælper vi dig med at tilpasse dit abonnement, så du modtager de tilpassede leveringer. Du har selvfølgelig mulighed for kun at få leveret ekstra vin en enkelt måned, eller ligeledes specielle vin en enkelt måned, hvis det kun er der behovet er.

Om Dauphine Vin

DauphineVin er specialist i vin og sørger for at du får leveret kvalitetsvin hver måned. Har du brug for at få leveret vin ud over vores vinabonnementer, kontakt os da blot så sørger vi for at pakke og sende den vin der passer til dit behov. Vores vinabonnementer kan ligeledes tilpasses ved behov, hvis du f.eks. får selskab en måned og ønsker at næste sending skal passe til en bestemt servering.

Dauphine Vin | Frederiksgade 43 | 8000 Aarhus C | Tlf. +45 86 19 39 22 | E-mail: info@dauphine.dk

0

Your Cart